Om du jobbar som hantverkare och åker mellan olika jobb är det inte säkert att du har samma arbetskamrater från dag till dag. Som tur är finns det en yrkesgemenskap mellan folk i samma bransch. Det är kul att höra ett gäng rörmokare träffas och prata om sina senaste jobb, men det är inte helt enkelt för nykomlingen att förstå alla slang och fackuttryck.

Har du någon gång tänkt dig att skriva en blogg om en företagares vardag? Det finns säkert en chans att en sån blogg kan bli lönsam tack vare intäkter från annonser. Du kommer troligen i kontakt med spännande människor på dina jobb. Du kan till exempel kalla din blogg: “I huvudet på en rörpetare.” Bilen är a och o för en hantverkare och med hjälp av https://www.worksystem.se kan du förbättra förvaringsmöjligheterna för dina maskiner och verktyg. Om du gör bilen så bekväm som möjligt får du bättre arbetsmiljö och kanske får du uppslag till din blogg. Det finns ett stort material att ösa ur.

Du kan också länka till olika facebook-grupper där yrkesfolk håller till. Om du har problem med språket kan du ta hjälp av en spökskrivare, som står för innehållet, medans du bidrar med materialet. När de första annonsintäkterna kommer in har du råd att betala för tjänsten.