Älskar du skönhet och att blogga? Skönhetsbloggar är väldigt populära att läsa och får många besökare. Det är även ett smart bloggämne för dig som skulle vilja tjäna lite extra pengar. Här kommer tipsen för att du ska lyckas med skönhetsbloggen.

Skönhetsbloggen

Det är många som tror att bloggen inte fungerar längre, men det är inte sant. Människor letar alltid efter bra information och den hittar vi ofta på bloggar. Just skönhet, hälsa och mode är också ett stort intresse för många. Det är oftast också bloggar som vi surfar in på när vi vill hitta bra hemmakurer för fett hår eller ansiktsmaskar som fungerar för torr hy. Om vi har problem med för tunt hår eller om vi på något annat sätt inte känner oss nöjda med vårt hår, då går vi ut på nätet och letar efter god information. Är det så att du har problem med tunt hår och längtar efter tjockt och härligt hår, så kan du ta hjälp av Nordic Hair som är den ledande hårkliniken inom PRP och hårtransplantationer.

Blogga om skönhetstips, inte om dig

Dagens skönhetsbloggar är mycket mer informativa än vad de var för 10-15 år sedan. Då var det vanligare att man följde en bloggare, men den rollen har sociala medier tagit över. Du måste skriva om sådana ämnen som du tror att dina läsare vill ha mer kunskap om. Istället för att berätta om hur du känner inför ett frisörbesök, så skriver du tips på hur man ska hitta en bra frisör och hur man på bästa sätt ska förklara för frisören hur man vill ha håret, så att ni verkligen förstår varandra. Användbara råd.

Blogga praktiskt

Bloggar som är väldigt praktiska är också populära. Praktiska artiklar blir också ofta delade på sociala media. En hår- och skönhetsblogg kan visa hur man gör håruppsättningar. Du skriver en artikel där du steg för steg visar hur man fixar snyggaste festfrisyren inför sommarens bröllop eller en snabb cool frisyr att ha stressiga måndagar. Vill du tjäna pengar på din blogg är det ännu viktigare att du är praktisk. Du kan testa olika borstar och sedan kan du länka till borstarna på din sida och tjäna pengar. Dukan också ha en webbshop där du säljer smink och håraccessoarer.