En annan typ av nischad blogg är den som handlar om inredning. En av de omtalade bloggarna i Sverige är 34kvadrat som drivs av Emelie Ekman. Bloggen grundades 2012 när bloggerskan skulle flytta in i en lägenhet på 34 kvadratmeter, därav namnet.

Ett ställe att samla inspiration

Från början var tanken inte att bloggen skulle bli så pass stor som den är idag. Den skulle fungera som ett ställe där bloggerskan kunde samla inspirationsbilder och tankar inför sina kommande flytt. Sedan dess har bloggen utvecklats och blivit betydligt större än vad hon kunnat förvänta sig från början.

Vill inspirera och hjälpa andra

När bloggen blev större ändrades även inriktningen till viss del. Istället för att endast fungera som ett ställe att samla inspiration till sin egen lägenhet blev det en sida som skulle inspirera andra att skapa sina drömhem. Detta innebär att Emelie har inlägg som syftar till att hitta inredningstips till bra priser och hur man på bästa möjliga vis kan utnyttja storleken på sin bostad.

Genom sina inlägg hoppas bloggerskan på att inspirera och väcka ideér hos andra som är i full gång med att inreda sitt hem.