Magen -jämförelse

Det känns ju som att man har vart gravid hela livet!? Är så stor att allting gör mig andfådd, och allting tar extra lång tid. Jobbigt när man är otålig! :P Kommer inte ihåg känslan i kroppen av att INTE vara gravid. 

Ser fram emot att komma tillbaka till min normala kropp igen. Att få känna mig lite fin med kläder som sitter som dem brukar! Vill springa (bokstavligen!!) in på H&M och släppa lös plånkan lite. Vårkläder!!!

Jämförelse!


 
BAM! Vecka 39.
Har aldrig vart en sån som drömmer om en gentleman, men Alok har verkligen intagit den rollen det senaste och brukar tillexempel öppna bildörren för mig, samt hjälpa mig upp. Annars kan jag ju sitta där.. och sitta haha, för därifrån kommer jag inte utan en gentlehand ;)

Kommentarer
Postat av: Sandra

Har smörjt honom idag så får se om det blir bättre! :)

Vi brukar tvätta i 60 grader han är så pass stor nu så det luktar lite mer så därav 60! i början körde vi 40 grader. VI körde med vanliga blöjor första veckorna innan vi landat lite, och har även vanliga på natten nu och när vi är iväg längre stunder på dagen. Jobbigt att släpa hem blöta blöjor :) Sen är ju vissa märken bättre än andra har vi märkt och sitter olika etc. Vi har hittat vår favorit iaf är det helt klart Fuzzi Buns :)Hoppas hon tittar ut snart! Du är ju på g iaf! Gjorde oxå hinnsvepning inte kul :/

2012-03-07 @ 19:54:30
URL: http://sandraandrejev.blogg.se/
Postat av: elin - mamma till olivia

Längtade också otroligt mycket efter min "vanliga" kropp vid slutet, och det är ju väldigt skönt att vara lite lättare men kan ändå inte låta bli att sakna gravidmagen ;(

2012-03-07 @ 20:19:39
URL: http://tenousness.blogg.se/
Postat av: Anonym

Herregud, WOW ♥

2012-03-07 @ 21:09:06
URL: http://butterflykisses.blogg.se/
Postat av: Förvirrade Morsan

ujuj, jag saknar inte den där sista tiden av graviditeten då man knappt kunde röra sig ^_^* men snart har du din lilla fina hos dig :D då kommer du sakna magen iallafall ;) jättefin mage förresten!

2012-03-07 @ 22:02:58
URL: http://nextpage.blogg.se/
Postat av: Karolina, gravid i v. 41 ♥

Oj vilken skillnad. nu är det inte långt kvar, fina magen!

Kram

2012-03-07 @ 22:43:09
URL: http://lillamys.blogg.se/
Postat av: Stephanie

Haha. Så klockrent skrivet. Det är verkligen så där att ibland kommer man inte upp.

Senast igår sa jag till min kille att "jag ska kliva upp ur soffan nu" och sen låg jag kvar några sekunder (såg det väl ut som) medan jag i själva verket kämpade med att ta mig upp, men det gick inte. Haha.

Tillslut fick jag en hjälpande hand som drog upp mig.

2012-03-08 @ 08:18:09
URL: http://vargdrommar.blogspot.com/
Postat av: Spanienfrugan

Vilken skillnad! Men det är ju faktiskt så magen skall se ut när man kommit till BF, men man blir lika chockad varje gång man ser en sån här bild tycker jag.

SV: När jag är i Göteborg håller jag mest till i Partille, där föräldrarna och systern bor. Men alla vänner bor ju såklart inne i centrala Göteborg så det kommer bli en del besök där och fikor på stan såklart.

Hoppas att bebisen tittar ur snart!

2012-03-09 @ 10:47:26
URL: http://spanienfrugan.blogg.se/


Namn:
Lat?
Blogg:

Öppna dig:

Trackback


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...